winkels
winkel kopen winkelen online winkelen shopWinkel overzicht voor vertrouwd online winkelen

 

online Nieuwsbrief
shop Kopen op internet
shop Veilig winkelen

boetiek Rubrieken:
auto - motor Auto & Motor
babywinkel Baby
boeken Boek & Tijdschrift
cadeaus Cadeaus
cd
CD & DVD
computers Computers & acc.
shoppen Electronica
shoppen
Erotiek
kopen Financieel
shoppen Gadgets
games Games
gezondheid Gezondheid
shop GSM
Huis & tuin
kind Internet
kind Kind
kleding Kleding & acc.
prijsvergelijkers Prijsvergelijkers
sport Sport
vakantie Vakantie
warenhuizen Warenhuizen
warenhuizen Zakelijk / Kantoor
produkten Produkten

boetiek Advertenties:
Vibrator

Sexwinkel

 

Frequently Asked Questions (Vraag & Antwoord)

Wat is Top Tien Winkels?
Top Tien Winkels is een website met beoordelingen van online winkels. Vaak kunnen online consumenten bij het doen van aankopen door de bomen het bos niet meer zien: welke winkels zijn betrouwbaar? Welke winkels zijn goedkoop en hebben een goede service? Top Tien Winkels heeft winkels beoordeeld op verschillende objectieve criteria en meningen van bezoekers. De beste winkels worden weergegeven in een TopTien per rubriek. Verder is er voor iedere winkel die in een Top Tien vermeld staat een uitgebreide beoordeling beschikbaar.

Hoe kan ik mijn online winkel aanmelden op TopTienWinkels.nl?
Via deze link kunt u uw winkel gratis aanmelden. Wanneer uw winkel wordt goedgekeurd verschijnt de link in de betreffende rubriek onder 'Overige winkels'. U krijgt altijd bericht terug. Een meer prominente vermelding is ook mogelijk. Via de link 'Adverteren' kunt u de mogelijkheden aanvragen.


Hoe beoordelen jullie winkels in de Top tien?

We beoordelen winkels op basis van de meningen van onze bezoekers en een aantal feiten.

1. De beoordeling hangt ten eerste af van de gemiddelde mening die we binnen krijgen van bezoekers. Hoe meer feedback we krijgen hoe zwaarder deze weegt in de totale beoordeling.

2. Winkels worden op verschillende feiten getest. De beoordeling is afhankelijk van verschillende criteria. Bij bedrijven die diensten aanbieden is de service zeer belangrijk, terwijl bij bijvoorbeeld een CD-winkel de prijs en levertijd meer van belang zijn. In de betreffende Top Tien staan deze criteria altijd aangegeven. Niet alleen bezoeken we de websites uitvoerig om de objectieve beoordelingen samen te stellen, ook checken we de juistheid van informatie op websites (bv. het keurmerk) en testen we de helpdesk van de betreffende winkel.

Wat betekenen de sterren?
De sterren zijn een totaalbeoordeling van de winkel. In de Top Tien rubrieken komen alleen winkels voor die als redelijk tot zeer goed beoordeeld zijn. Winkels met één of twee sterren (slechte en matige winkels) hebben we op deze website niet opgenomen. De sterrentoekenning is dus vanaf 3 sterren:

: Redelijk
: Goed
: Zeer goed


Verkoopt TopTienWinkels zelf ook produkten?
TopTienWinkels beoordeelt online winkels en heeft links naar online winkels. We verkopen zelf geen produkten.


Kan ik mijn ervaringen met een winkel aan jullie doorgeven?

Ja, dat kan via de link 'Contact' boven aan deze pagina. Tevens is er een reactie-link op iedere winkelpagina. We zullen met de reacties zoveel mogelijk rekening houden bij de eerstvolgende update van de betreffende Top tien.


Geven jullie garanties voor de beschrijvingen / beoordelingen?

Wij beoordelen winkels enerzijds op basis van de door ons geconstateerde feiten, anderzijds op basis van de ervaringen van bezoekers. Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de juistheid en/of volledigheid van de beoordelingen. Wanneer u als consument een aanschaf doet bij een door ons vermelde winkel staan wij daar geheel buiten.

 

 

 

© 2005 - 2008 Top Tien Winkels: winkel overzicht voor vertrouwd online winkelen - Disclaimer