winkels advies  CD DVD
winkel kopen winkelen online winkelen shopWinkel overzicht voor vertrouwd online winkelen

 

online Nieuwsbrief
shop Kopen op internet
shop Veilig winkelen

boetiek Rubrieken:
auto - motor Auto & Motor
babywinkel Baby
boeken Boek & Tijdschrift
cadeaus Cadeaus
cd
CD & DVD
computers Computers & acc.
shoppen Electronica
shoppen
Erotiek
kopen Financieel
shoppen Gadgets
games Games
gezondheid Gezondheid
shop GSM
Huis & tuin
kind Internet
kind Kind
kleding Kleding & acc.
prijsvergelijkers Prijsvergelijkers
sport Sport
vakantie Vakantie
warenhuizen Warenhuizen
warenhuizen Zakelijk / Kantoor
produkten Produkten

boetiek Advertenties:
Vibrator

Sexwinkel

Top Tien Winkels

Top Tien Winkels helpt consumenten met het doen van online aankopen. U vindt per rubriek de tien beste betrouwbare online winkels, beoordeeld op prijs & kwaliteit.

 

Advies voor het online kopen van CD en DVD

De online CD- en DVD-verkoop is behoorlijk volwassen geworden. Prijzen zijn laag, de websites zijn duidelijk en gebruiksvriendelijk en levertijden zijn vaak laag. Vandaag besteld betekent bij veel online winkels al morgen of overmorgen in huis.

Het online kopen van CD's en DVD's is meestal voordeliger dan kopen in een gewone winkel. Ook tussen de online winkels onderling zijn er tot vrij grote prijsverschillen te constateren. Gaat het u om een enkele CD of DVD dan kan het voordeel vooral liggen in het feit dat sommige online shops geen verzendkosten berekenen. Bij bestelling van meerdere artikelen ligt het voordeel uiteraard meer in de lage prijs per artikel bij sommige winkels. Het loont nogal eens om prijzen en leveringsvoorwaarden van de verschillende winkels te vergelijken. Zo kan het voorkomen dat de prijs van een CD bij een buitenlandse online winkel een stuk lager ligt dan bij de Nederlandse winkels.

Ook het kopen van DVD's kan bij buitenlandse winkels goedkoper zijn dan bij Nederlandse. Let er bij het online kopen van DVD's in het buitenland echter wel altijd op dat de DVD de juiste regiocode heeft zodat hij af te spelen is op uw Nederlandse DVD-speler.

Let bij het online kopen ook altijd even op de levertijd: als een CD of DVD niet voorradig is kan dit soms behoorlijk oplopen.

Meer advies voor online winkelen

 

 

© 2005 - 2008 Top Tien Winkels: winkel overzicht voor vertrouwd online winkelen - Disclaimer